REGLAMENT

– LA HIVERNAL és una prova no competitiva oberta a tothom, sempre que estigui correctament inscrit.

– Els recorreguts de 28 i 40 Kms, estarà degudament senyalitzat. L’organització es reserva el dret de modificar els trams que cregui convenients, així com anul•lar la prova en condicions de meteorologia molt adversa..

– L’ús del CASC ES OBLIGATORI i demanem a tots els participants que siguin respectuosos amb el medi ambient. Així doncs queda totalment prohibit llençar qualsevol objecte al terra.

– El recorregut és obert al pas de vehicles i per tant, els organitzadors no es fan responsables de cap accident que poguessin ser causants ó víctimes els participants, per tant cal respectar les normes de circulació i les indicacions de qualsevol membre de l’ organització al llarg del transcurs de la jornada.

– Si voleu abandonar la prova, haureu de fer-ho en un control o avisar a l’organització de l’ arribada.

– L’ Organització de la pedalada NO es responsabilitza dels danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per evitar-los. Cada participant serà responsable dels seus actes.

– El fet de participar implica conèixer i acceptar aquesta normativa. Qualsevol imprevist no reflectit el resoldrà l’Organització. Tanmateix amb la vostra inscripció concediu permís total per a l’ús de fotografies, vídeos, pel•lícules o qualsevol altre mitjà de comunicació, així com el dret a fer-ne l’ús publicitari que es consideri oportú.

– Hi haurà servei d’Ambulancia.

– IMPORTANT.- Cal valorar la vostra preparació per afrontar-ho amb garanties. Ens reservem el dret de modificar, si cal el circuit o d’ajornar la sortida.

L’organització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Go to Top
css.php